NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Cassandra Wilson erstattes av verdenskjent gospelkor

Siden starten i 1982 har de bergtatt publikum over hele verden med sin musikalitet og grenseløse sangglede. Gospel, soul, funk og spirituals, fremføres på en aldeles utsøkt måte. The London Community Gospel Choir skal løfte taket i Kongsberg kirke!

I dag regnes koret som verdens fremste og mest kjente gospelkor. De har en musikalitet, et engasjement og en utstråling på scenen som gjør at publikum rives med fra første sekund. Koret har gjort utallige TV opptredener, medvirket i filmer, og vært korister for store stjerner både på plate og live.

– Vi er meddelt at konserten med Cassandra Wilson dessverre må avlyses grunnet personlige årsaker. Cassandra Wilson håper å komme tilbake til Kongsbergjazz et annet år. Det er selvfølgelig beklagelig, men vi er stolte over at vi på superkort varsel har fått til en avtale med en fantastisk erstatter, sier festivalsjef Kai Gustavsen.

Koret har samarbeidet med rekordmange verdensstjerner som bl.a. Sir Paul McCartney, Madonna, Joe Cocker, Eric Clapton, Blur, Sir Elton John, Sting, Diana Ross og mange flere.

Kjøp billett til London Community Gospel Choir her.

Informasjon til deg som har kjøpt billett til Cassandra Wilson: 

Publikum med billetter til Cassandra Wilson kan benytte samme billett på konserten med London Community Gospel Choir, og trenger derfor ikke foreta seg noe. De som ønsker å refundere billetten kan ta kontakt med Billettservice på følgende måte:
Hvis du kjøpte billettene dine via et av utsalgsstedene til Billettservice (Narvesen, 7-Eleven, etc.), må du kontakte disse for å få refundert billetter.
Billetter kjøpt på 815 33 133 eller på billettservice.no: Refunderes ved å ringe til 815 33 133.

Frist for å refundere billetter er fredag 26. juni.

Se video med London Community Gospel Choir her!