NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

VIP-pakker

Vil du ha litt ekstra ut av konserten på Kirketorget? Kongsberg Jazzfestival inviterer grupper til vårt eksklusive VIP-område i Lysthusparken. Vi har gleden av å invitere deg og dine kunder, samarbeidspartnere og venner til en fantastisk folkefest med eget VIP-telt på Kirketorget. Her kan du og dine gjester nyte spektakulær musikk, god mat og forfriskende drikke i godt selskap!

I Lysthusparken (i tilknytning til konsertene på Kirketorget) dekkes det opp til fest i hyggelige omgivelser med varm mat, kald drikke og god stemning. Dette er alt du trenger for å oppnå den eksklusive følelsen du og dine gjester fortjener!Bergseminarhagen har en egen bar med øl, vin og mineralvann og egne toaletter, så dere slipper å stå i kø.Nytt av året er også et eget gjesteområde i Lysthusparken. Her kan gjestene slappe av i grønne omgivelser, og kanskje møte på en av artistene våre som også kommer innom.
 
VIP-pakken: 750,-*
I tillegg må ordinær billett til konsertområdet kjøpes på billettservice.no
 
Inkludert i prisen er egne tildelte plasser i Lysthusparken, mat, 2 drikkebonger. Dette er det perfekte alternativet for deg som ønsker det lille ekstra i tilknytning til konsertene på Kirketorget. VIP-pakken passer for grupper fra 4-50.
Bestilling av VIP-billett sendes per epost til kai@kongsbergjazz.no. Bestilling er bindene og må inneholde fakturaadresse, kontaktperson, mobilnummer, antall billetter, ønsket konsertdag og mailadresse. Bestillingen er bindende, bestilte billetter returneres ikke. Etter mottatt bestilling sendes faktura med ti dagers betalingsfrist. Det er begrenset antall plasser i VIP-teltet, så det lønner seg å være tidlig ute!  

Det vil også være mulighet til å forhåndsbestille bonger eller velkomstdrinker, eller gi gjestene fri tilgang til baren (med oppgjør i etterkant). Ta kontakt for å avtale egne løsninger, så sørger våre hovmestre for at du og dine gjester får en best mulig opplevelse.
 
Åpningstider: 18:00 – 00:00 (matservering 18:00 – 20:00).