NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018
Foto: Tor Magnus Anfinsen

Barnivalredaksjonen

Barnivalredaksjonen er festivalens egen redaksjon for ungdom med interesse for journalistikk og fotografering. Redaksjonen rapporterer for det meste om alt det spennende som skjer i Barnivalen, både show og workshops, men har også som oppgave å nå publikum. Redaksjonens arbeid blir publisert på festivalens nettsider, samt delt på Facebook. I 2016 var redaksjonen så heldige å få lov til å møte og intervjue store internasjonale artister som Kygo og Karpe Diem.

Vi oppfordrer alle som er interessert i å søke!

Noen ord fra leder for Barnivalredaksjonen (Jon Ljøterud)

I Barnivalredaksjonen ønsker vi 7 ungdommer mellom 13 og 17 år. Hovedoppgaven til medlemmene av redaksjonen er å være barnivalens egen presse. Oppdragene vil bli å lage artikler til de ulike aktivitetene i Barnivalen. Andre oppgaver vil bli å intervjue artistene som opptrer på Barnivalen. I tillegg må Barnivalredaksjonen ta bilder til de sakene de dekker. Redaksjonen vil disponere PC’er og speilreflekskamera.

Det blir satt deadlines som vi ønsker at ungdommene følger iløpet av uken. Vi forventer også at redaksjonen utfører oppdragene sine på en tilfredsstillende måte. Alle ungdommene er frivillige..

Barnivalredaksjonen er en fin måte å lære noe nytt, få veiledning og oppleve festivalen sammen med nye venner. Du vil  bli tatt godt vare på i redaksjonen og vi ønsker at du skal ha en fantastisk opplevelse og gode erfaringer. Håper du søker.

Slik søker du 

For å kunne plukke ut 7 heldige ungdommer ønsker vi at alle sender inn søknad i form av en selvskreven artikkel. Artikkelen skal inneholde minst en side (skriftstørrelse 14, eller mindre) om et tema som engasjerer eller provoserer deg. Gjerne noe som er aktuelt for ungdom i dagens samfunn.  Enten noe som gjør deg glad eller noe som gjør deg sint/trist. Kanskje det er noe som du ønsker skulle vært annerledes i dagens samfunn?  I tillegg skal det tas et bilde som illustrerer artikkelens tema, dette bilde må søkeren ta selv. 

Vi ønsker at søknadene sendes som vedlegg på e-post. Skriv gjerne litt om deg, samt kontaktinformasjon og alder i e-posten.

Eventuelle spørsmål og ferdige søknader sendes til jon.ljoterud@hotmail.com. 

Søknadsfrist: Søndag 11 Juni 2017