NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
5.-8. juli 2017

Konsertinfo

06.07.2017
18:00
Kirketorget
720,-

Blood, Sweat & Tears + Tower of Power

To soulband i verdensklasse er klare for å lage en forrykende soulfest på Kirketorget. Blood, Sweat & Tears og Tower of Power utgjør en solid kraftpakke av fengende og funky hybridmusikk med fete blåserrekker!

BLOOD, SWEAT & TEARS har hatt en svimlende, stjernespekket medlemsliste og flere gigantiske pophits i løpet av sin 50 år lange historie. Vi nevner store musikere som Randy Brecker, Jaco Pastorius, Mike Stern og episke hits som «Spinning Wheel» og «And When I Die». Bandets skiftende besetning har vært et av dets kjennetegn – og gjør at musikken aldri stagnerer og stadig når ut til nye generasjoner musikkelskere. Soul, rock og jazz i smidig og funky forening – perfekt for en torsdagskveld på Kirketorget!

En legendarisk session-blåserrekke, sagnomsuste liveopptredener og flere klassiske 70-tallsinnspillinger. Soulfunklegendene TOWER OF POWER lever alltid opp til navnet som leverandør av kraft og energi! Tower of Power har spilt med en rekke fremragende artister som Sly Stone, Creedence Clearwater Revival og bidratt på platene til Elton John, Rod Stewart og Dianne Warwick. Tower of Power er kjent for sine solide live shows – og har en trofast fanskare som aldri får nok av dette bunnsolide soulfunkbandet!

Dørene åpnes kl. 18.00. 
18 års aldersgrense.